Centre Mèdic C.M.Q.R., S.A. amb NIF: A-43201649, domicili en Plaça de la Llibertat, Nº 10, 43201 Reus, telèfon 977.321.555 i inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona: Tom 606, llibre 480 / 3a, secció Societats, full 213, full 9.179, inscripció 1ª; és titular d’aquest lloc web.

Drets d’autor: El disseny del lloc web, codis font, logotip, marca, fotografies, imatges i contingut són propietat de CMQR i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. Es prohibeix la reproducció total o parcial o transformació dels continguts publicats al portal, llevat autorització expressa de CMQR, SA

Continguts: CMQR es reserva el dret d’afegir, modificar, corregir o eliminar contingut per tal de mantenir la informació actualitzada.

CMQR no es responsabilitza de l’ús que facin tercers amb el contingut, ni de pèrdues econòmiques o danys soferts directament o indirectament per l’ús de la informació.

Accés i ús: L’usuari registrat es compromet a fer un bon ús de la web, i és prohibit) realitzar accions que puguin produir danys en el sistema ib) qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta. CMQR podrà interrompre en qualsevol moment l’accés de l’usuari registrat a lloc web, si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe oa les presents condicions de l’Avís Legal.